פרופ רייסמן פטחיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/01/2014 | 11:33 | מאת: מנחם בוזנה

לבתי גילו סרטן בחלחולת הוצע לה לעבור ניתוח אצל פרופ רייסמן משערי צדק האם יש משהו בפורום שעבר ניתוח אצל פרופ רייסמן וניתן להתייעץ אתו בתודה מראש

06/01/2014 | 16:51 | מאת: ליאב

היי מנחם, לא עברתי ניתוח אצל פרופסור רייסמן, אבל אולי המידע הבא יעזור לך. לפני קצת יותר מ-4 שנים עברתי ניתוח אצל דוקטור יוסף אלברטון. לצידי שכב חולה שנותח אצל רייסמן. בתור פרופסור, רייסמן טס המון לחו"ל ועורך שם הרצאות. זה בא לידי ביטוי בכך שאומנם החולה נותח אצל רייסמן, אבל לא היה לו רופא צמוד, שידע מה הוא עבר וממש מכיר את הקישקע שלו. במהלך ביקור רופאים שמתבצע פעמיים ביום כמובן שהרופאים עוברים ודנים גם במקרה שלו, בודקים אותו, אבל עדיין היחס האישי מהמנתח היה חסר. יכול להיות שדברים השתנו מאז. בכל מקרה זה מה שאני יכול לתרום לשאלה.

08/01/2014 | 17:25 | מאת: טל

פרופ' רייסמן ידוע כמנתח ולפרוסקופי מעולה וגם כאיש,רופאים בסדר גודל כשלו מן הסתם גם נוסעים המון אך זה לא משנה את הטיפול שהוא נותן ובפרט כשהניתוח מתוכנן,מעבר לכך הוא לא היחיד שנמצא בחדר הניתוח וגם לא היחיד המכיר את המטופל.ובקיצור כל הצוות שלו אחראי ונמצא לרשות המטופל?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה