זליגת הסטומה ויצירת כוויה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/12/2013 | 10:10 | מאת: רותם

שלום, אבי חולה סרטן המעי הגס, עבר כריתה ומחוברת לו סטומה. בשלושה ימים האחרונים קיימת נזילה מהשקית שגרמה לכוויות בעור סביב הפתח. עקב כך השקיות לא נדבקות טוב והמצב מחמיר. נשמח לקבל עצה. התייעצנו כבר עם אחות סטומה אך כול פיתרון לא הועיל בנתיים.

30/12/2013 | 12:49 | מאת: טל

אני מבינה למה את מתכוונת למרות שמה שכתבת כנראה גם לא ברור לך כל כך. כתבי לי למייל את הטל שלך ואנסה לעזור ולהסביר. [email protected]

30/12/2013 | 13:03 | מאת: סטומאמי

גם אני עברתי דבר דומה שנפתח לי העור והזדהם מסביב לסטומה כמו פצע פתוח..האחות סטומה שלי נתנה לי אצות שממש עזרו לריפוי וכמו כן עד היום אני משתמשת בטבעת אטימה של הוליסטר בלבד .בלי מחזק דבק ובלי שום דבר אחר..רק הטבעת אטימה והבסיס וזה ממש מרפא את העור וגם מחזיק מעמד יפה 4 5 ימים ..את האצות אם השגת תשים על העור הנגוע לפני שאתה מדביק את הטבעת אטימה..מקווה שעזרתי..

מנהלי פורום סטומה - תמיכה