התלבטות קשה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/12/2013 | 23:08 | מאת: לילך

לעשות גי פאוץ או לא לעשות זאת השאלה

22/12/2013 | 11:46 | מאת: מיכל

אני ממליצה לעשות!!! אבל חוצמזה, כדי שנהיה יותר מדוייקים בהמלצתנו ( שהם מניסיון לבד ואף אחד פה לא רופא) תפרטי מה המצב שלך, מדוע את צריכה לעשות? יכול להיות שמשהו שמצוין לי לא יהיה מצוין עבורך כי צריך הסטוריה רפואית. אשמח אם תשאירי פרטים ואני יוכל לדבר אתך.

23/12/2013 | 00:27 | מאת: דין

גם אני נמצא באותו מצב, הכיוון הברור הוא כן, אפילו יש תאריך לניתוח אבל ההיסוס קיים כפי שידוע למיכל ששוחחה איתי ארוכות בטלפון :)

26/12/2013 | 00:45 | מאת: לילך

עשיתי בדיקה אצל רופא כירורג מנתח פרטי והוא אמר שאני צריכה לעשות שתי בדיקות ובנוסף הוא בדק את התוצאות של הסיטי שעשיתי מזמן ואמר שנשארו לי 20 ס"מ ושזה סבבה פשוט מחברים את המעי הדק לשם ולא צריך שום גי פאוץ ושסך הפעמים לשרותים יהיה 4 ביום יכול להיות שאני אסבול משלשולים ודליפת צואה ואם זה יקרה יחזירו לי את הסטומה ובגלל זה החלטתי לעשות כדי לראות אולי איהיה בסדר עם שילוב ש/ל כלכלה עוצרת וכדורים נגד שלשול אבל השיחה איתו הרגיע אותי והחלטתי לעשות באיכילוב אז אני עושה שם את כל הבדיקות הבדיקות הנדרשות הן קולונוסקופיה, מנומטריה של פי הטבעת שזה בדיקת שרירים לניתוח קוראים לפרוטומיה והשקה קולורקטלית אין לו קוד אין עליו השתתפות קופת חולים באסוטא בלאומית והניתוח מאוד יקר 30.000 ש"ח למנתח + עוד על אשפוז וניתוח טוב חפרתי אז אם יהיה עוד מידע מעניין אני יעדכן

27/12/2013 | 11:50 | מאת: ליאב

מקווה שהניתוח יעבור בהצלחה ואורח חייך ישתפר. בהצלחה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה