לאבי למי אני לנעומי ולכל הלחוצים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

19/12/2013 | 15:19 | מאת: מור

אבי: כבר ענו לך מספר פעמים על אותה שאלה ואף אחד לא אמר שאסור. למי אני/נעומי: תלוי מתי עשית את הניתוח ואיזה חלק של המעי בחוץ כי יש הבדל. אם זה המעי הגס (וכמובן שתלוי כמה מעי גס נשאר) אמורה לצאת צואה די מוצקה עד מוצקה לחלוטין אם זה מעי דק זה הגיוני עד מאוד שתהיה נוזלית ומימית ומן הסתם תזלוג כל הזמן ובנוסף תלוי במה את אוכלת כמה ומתי. לשאר: עם סתומה עושים ה כ ל ל ל כל אחד לפי רצונו נוחיותו .... אפשר ורצוי להתעמל בכל פעילות ספורטיבית שרוצים ואוהבים בכל מקום בכל מצב. לגבי חששות של התנתקות כל אחד עושה את החיזוקים שמתאימים לו, אם ע"י פלסטרים, משטחי הדבקה, טגדרם, שורסייל וכו.

19/12/2013 | 19:20 | מאת: רן

Like :)

24/12/2013 | 18:35 | מאת: מי, אני?!

וסליחה שהטעתי על ים המלח, אני טירונית וככה אמרו לי. העיקר שתהנו!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה