בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/12/2013 | 09:52 | מאת: אריקה

אני חולת קרוהן ובעלת אילאוסטומי כבר כשנתיים וחצי.אני משתמשת במוצרים של חברת HOLLISTER ולמרות שאני משתמשת גם בפסטה וגם בספריי דבק,כמעט כל יום במיוחד בשעות הלילה הבסיס מתנתק חלקית ואני מוצאת את עצמי שוכבת בשלולית של....... אני כבר מותשת פיזית ונפשית.אולי ישנה דרך כלשהי לגמור אם הסיוט הזה.המחשבה שזה הריטואל שמחכה לכל המשך חיי,פשוט מחרידה אותי ומכניסה אותי לדיכאון.

15/12/2013 | 10:42 | מאת: ליאב

היי אריקה, מה שאת מספרת נכון לשנתיים וחצי האחרונות? או שזה התחיל בשלב מסוים? תמיד השתמשת בהוליסטר? במשך הזמן גיליתי ששינה על הצד מחלישה את ההדבקה בצד הבסיס ואז לצואה קל יותר לברוח החוצה. כמו כן, שימי לב ששינה על הבטן יכולה "להקטין" את נפח השקית, אכילה לפני השינה יכולה לגרום להתנפחות יתר ואז בשלב כלשהו תהיה נזילה.

15/12/2013 | 11:54 | מאת: סטומאמי

אני משתמשת בשקיות ובסיסים של קונבטק כבר שנה שנייה ומעולם לא קרה לי מקרה כזה..אני אומנם משתמשת בטבעות אטימה הגדולות של הוליסטר שהו נהדרות לעור ומדביקות גם הכל לבסיס.(אני אםילו לא מחזקת יותר בדבק..אם בא לך צרי איתי קשר ואתן לך כמה טיפים או רעינות אחרים כי איליאוסטומי לשתינו(זה אותו ''חרה'') כמו שאומרים..ודעתי עם כל הצרות שיש לי כמו סתומה שקועה ובקע שחזר כבר פעם שנייה.עדיין אני מסתדרת מצויין..האימייל שלי הוא [email protected] ושם אתן לך את הטלפון שלי או שתשאירי את שלך..מבטיחה לך שתהיי מרוצה ותפסיקי לסבול...

16/12/2013 | 13:06 | מאת: אודי

כשאני התעוררתי בשלוליות חומות עברתי להשתמש בשקיות הגדולות של הוליסטר. הן מחזיקות פי שניים יותר ואז יש פחות לחץ על דפנות השקית והבסיס. לפחות לא היה לך קר בלילה... :)

19/12/2013 | 19:12 | מאת: רן

היי אריקה, אשמח גם לעזור. שמי רן ואני מתנדב ועוזר באופן קבוע לבעלי סטומה. המספר שלי הוא 054-222-9244, השארתי אותו כבר הרבה בפורום הזה :)

19/01/2014 | 23:46 | מאת: סטומאטי

ניסית לעבור לציוד אחר לדוגמא קולופלסט או לדבק של קולופלסט? ממליץ לך לנסות ציודים של חברות שונות. אני עם קולופלסט מסתדר מצויין.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה