חשוב מאוד- כנסו

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/12/2013 | 20:34 | מאת: עוד אלי

חברים התחיל המאבק כרגע בפייסבוק בעמוד הזה https://www.facebook.com/savingeli בהמשך גם אקטיביזם אמיתי הצטרפו בבקשה זה הסיפור כפי כשמסופר בעמוד, למי שלא מכיר: שלום לכולם, תודה שבאתם. שמי אלי קובלון, בחור בן 30 מחולון ויש לי 9 ימים בהם אוכל לשנות את גורלי ממוות –לחיים. שבועיים בלבד עשו את ההבדל בין חיים בריאים לחיים בצל המוות. שבועיים בהם עברתי סדרה של ניתוחים לאחר שחסימת מעיים גרמה לי כאבי בטן במהלך טיול. שבועיים בהם ניתחו אותי שוב ושוב והביאו אותי למצב בו אני מחובר למוט אינפוזיה 12 שעות ביום כדי להשאיר אותי בחיים. עמוד האינפוזיה שהוא חלק מחיי ואמור להשאיר אותי בחיים הוא גם מה שיביא למותי תוך 4-5 שנים בצורה אכזרית שאני לא מאחל לאף אדם. הטיפול דרך עמוד האינפוזיה פוגע לי במערכות הגוף ובפרט בכבד ואט אט גופי נפגע ונרקב עד שיקרוס כליל. קמתי בבוקר כמו כל אדם רגיל אך בסוף היום דבר לא נשאר כפי שהיה. מסתבר שמותי וחיי אינם חייבים להיות כך, יש תרופה שמנתקת אותי מהעמוד ותחזיר לי את חיי חזרה. כדי לקבל את התרופה יש צורך בהפניית תשומת ליבם של צוות חברי וועדת סל התרופות כדי שידונו במצבי הפתיר שלי. דיון אחד – חיים שלמים על הכף. לשם כך, אני, משפחתי וחברי התומכים מבקשים מכם להצטרף אלינו למסע קצר של שבועיים. כן, שוב שבועיים, אשר בהם כל שיתוף עידוד ועזרה ישפיעו על עתידי. שבועיים מהיום וחיי ישתנו שוב. אני מבקש ממדינת ישראל שלא תפנה לי עורף ותיתן לי למות בצורה אכזרית כל כך בגלל מחיר של תרופה. אני אוהב את הארץ המדהימה שלנו ואני חולם על להקים כאן משפחה, להמשיך לבלות עם החברים, ללמוד, לעבוד קשה, לראות שקיעה מול הים. לתת להורי נכדים ולא רק זכרון עצוב - בדיוק כפי שכל אחד מכם חולם. כל שיתוף שלכם יכול לגייס עוד אדם לבוא ולעזור לנו, אני זקוק למשפחות המוכנות לארח אותי בביתן, אנשים שיהיו מוכנים לחלק פליירים, לשתף סטטוסים בפייסבוק, אולי אפילו לבוא ולפגוש אותי בדרכי לשם. זהו מסע של כולנו, על דמותה של חברה מתוקנת המכבדת את אלו שחיים אני ומשפחתי מודים לכולכם, הלוואי ונצליח!

05/12/2013 | 13:04 | מאת: דין

עשיתי לייק ושיתפתי. האם ניסית גם: http://www.headstart.co.il/ ועמותות כגון קו לחיים? הרבה הצלחה

05/12/2013 | 22:16 | מאת: מיכל

אז דבר ראשון שיתפתי! קראתי והצטמררתי ממה שאתה עובר. אני מכירה את השם והכינוי שלך , אבל עכשיו ראיתי את הפנים ואת הסיפור שמאחוריי. קודם כל , אני ממש מעריצה אותך על כך שהחלטת לא להכנע ולהלחם על החיים שלך! יש מה ללמוד ממך! לצערי אני לא יוכל להצטרף פיזית למסע הרגלי, עקב לו"ז צפוף מאוד שבוע הבא, אבל אם יש משהו לעשות אחר אני אשמח :) אשמח אם תשאיר פרטים ליצירת קשר, המון הצלחה!! מיכל

06/12/2013 | 13:28 | מאת: ליאב

הזכרת אירוח, אם זה יעזור אני אשמח לארח אותך בעיר הבירה. ואם אוכל לתרום בכל דרך נוספת, אשמח לעזור.

08/12/2013 | 10:51 | מאת: מי, אני?!

אמול בערב בעלי מול המחשב, מתחיל לספר לי את הסיפור שקראתי עליך בפורום של הקרוהן... אמרתי לו ששמעתי על אלי, וכשהבנתי שהוא קורא בYNET, שמחתי כ"כ שהצלחת להגיע לשם!!! מחזקת את ידיך במאבק!!! הלוואי הלוואי הלוואי שתצליח! הרבה הרבה בריאות! תחזיק מעמד, יהיה בסדר!!!!

19/12/2013 | 11:29 | מאת: פטל

בינתיים זה מה שאני יכולה לתרום - במצבי המצ'וקמק. חיבוק והמון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה