מפגש פורום היום - תזכורת

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

היום, יום חמישי ה- 12.5.11, בערב, שעה 19:00 מתקיים מפגש פורום בביתה של זואי (ליד תה"ש). מי שמעוניין לבוא יכול ליצור קשר עם יעל במייל [email protected] לקבלת הכתובת המדוייקת. כולכם מוזמנים!!!

13/05/2011 | 01:35 | מאת: זואי

נהניתי מאוד לפגוש אתכם, היה לי כייף ואפילו יותר מזה חחח. בכלל לא שמתי לב איך חלפו להן ככה 5 שעות וכמובן, הצלחתי עדיין ללמוד דברים שלא ידעתי עליהם. שנמשיך להיפגש והעיקר שנרגיש טוב, וגם מתוך הקושי - נחייך ונצחק כי אנחנו בחברה טובה! נשיקות ושוב תודה.

היה לי כ"כ כיף להיות אתכם, שמבחינתי הערב יכל היה להימשך עד הבוקר ולא הייתי שמה לב שנגמר הלילה...... תודה ענקית לך, זואי, על היוזמה הנפלאה! לחיי מפגשים נוספים כאלה שיבואו עלינו לטובה ולברכה :)))))

מנהלי פורום סטומה - תמיכה