אמא בטיפול נמרץ

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/11/2013 | 17:50 | מאת: אני

אמא בטיפול נמרץ. שבוע מיום ראשון בערב מורדמת מונשמת. הגיעה לבית חולים בגלל ציסטה מוגלתית. בזמן הוצאת הציסטה פגעו לה במעי והייתה דליפה של הצורה לחלל הבטן. זה גרם לזיהום חמור. הורידו לה חלק מהמעי והיא תצטרך להיות עם שקית בעתיד. אמרו לנו שלמשהו כמו חצי שנה. רציתי להצטרף רק בשביל התמיכה... ואולי בעתיד, כשאמא תצטרך להתמודד עם הסטומה, גם אתייעץ. בינתיים קשה לנו מאוד...

18/11/2013 | 01:01 | מאת: דין

מקווה יחד אתכם לטוב. ראשית שתחלים ושיעירו אותה בבטחה. בנוגע לשקית - בפרט אם היא זמנית - אין מה לדאוג. מסתדרים ואפילו, לרוב, בקלות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה