לקראת ניתוח פרידה..

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/11/2013 | 11:11 | מאת: פטל

בשבוע הבא אני נפרדת מהמעי הגס שלי ומהשקית שהודבקה אלי בכמה חודשים האחרונים , בעקבות פיסטולה. -כבר הוציאו חלקים מהמעי הגס בניתוחים קודמים ועכשיו מה שנותר עושה בלגן מיותר- מקווה לשלווה אחרי. בינתיים- תודה על התמיכה ועל ההקשבה (ז"א ל הקריאה...) תמשיכו לעבוד על עניין הכנס- לי המפגש שהשתתפתי בו עזר מאוד. :)

12/11/2013 | 15:05 | מאת: מיכל

12/11/2013 | 15:07 | מאת: מיכל

היי פטל, מה פשר הניתוח? האם עומדים להוריד את כל המעי הגס ולבנות פאוץ'? האם תפתרי משקית הסטומה? במידה ויבנו לך שם פאוץ, אני יכולה להרגיע ולהגיד שאחרי תקופה, שהפאוץ מתרגל לתפקידו אפשר לחיות חיים טובים ונינוחים.. שיהיה המון בהצלחה! תרגישי טוב.. ואם יש משהו שאני יכולה לעזור אשמח :)

שמחתי מאוד להכיר אותך במפגש שהיה! מקווה שהפעם זה יהיה הסוף של המסע שלך והתחלה של חיים חדשים, בריאים ומאושרים!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה