התמודדות עם ריח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/11/2013 | 01:04 | מאת: יעלו

שלום לכולם.יש לי סטומה זמנית בשל ניתוחי עור שעברתי ואעבור באיזור העכוזים ורוצים להימנע מהזיהום בסביבות פי הטבעת.אני כבר כמעט שנה עם הסט ומה ומסתדרת טוב. בשבועיים האחרונים יש לי הרבה גאזים.מה ניתן לעשות כדי למנוע את הריח שאותם גאזים גורמים? אני חוזרת עכשיו מהופעה,לא יכולתי לצאת והייתי מאוד במבוכה. תודה

09/11/2013 | 12:55 | מאת: אודי

את מתכוונת לריח בשירותים אחרי שמרוקנים את השקית? היות ולאשתי חוש ריח של כלבים הייתי צריך לטפל גם אני בנושא זה. יש כמה שיטות: 1. בראש ובראשונה, הכי חשוב, זה להבין שכולם משאירים איח בשירותים - בעלי סטומה וגם בני תמותה רגילים. 2. להוליסטר יש חומר כזה ששמים בשקית וזה אמור לנטרל את הריח, בפועל זה רק מקל את המצב ולא מנטרל לגמרי. 3. מי חמצן - הפתרון האולטימטיבי. הם מאוד זולים (אפשר להזמין מחנות בארץ) ומנטרלים את הריח לחלוטין. ברם, הם משאירים ריח לוואי שהוא לא רע ודי חלש. 4. תרסיס מנטרל ריח. אפשר פשוט להשתמש בהרבה מתרסיס איכותי וזה עוזר. מקוה שעזרתי.

09/11/2013 | 19:17 | מאת: יעלו

הי אודי, תודה לתגובתך.התכוונתי לריח מהשקית כשיש גאזים.אני משתמשת בשקיות הריח של הוליסטר אבל לא תמיד זה עוזר.כשאני בציבור זה ממש מביך וחשבתי שאולי ישי אנשים עם נסיון בסיומה , רעיונות להתמודדות. שבוע טוב

כשהשקית סגורה לא אמור להיות שום ריח. הפעם היחידה שהיה לי ריח שנדף מהשקית גם כשהיא סגורה, הייתה כשהחלטתי לקחת כדורים של שמן דגים כל יום (כי זה בריא וכו'), אבל...... זה נדף החוצה בכזההה סירחון. אז הפסקתי. אבל חוץ משמן דגים, שום דבר ממה שאני אוכלת בשום אופן לא נודף החוצה, גם כשיש גזים והשקית נפוחה, הריח לא נודף החוצה. בכל מקרה, מיי חמצן (3% - לא יותר!!) מנטרלים את הריח לגמריי!! כמות של פקק בשקית אחרי כל ריקון ותוכן השקית מסוטרל! טוב, אולי כמעט מסוטרל :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה