בעיות ריחוף

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/11/2013 | 05:26 | מאת: אודי

אני כותב בשעה הזו אחרי שהתעוררתי בלילה כי הרגשתי שאני מרחף מעל המיטה! כן כן, השקית התמלאה בגז ושימשה כמעין כדור מעופף שניתק אותי המיטה. נורא מעצבן. מודה אני שאכלתי המון לפני השינה, אבל עדיין - מה אפשר לעשות בנדון? מאיפה מזמינים את השקיות הענקיות האלה ?

07/11/2013 | 10:42 | מאת: אודי

אוקי, הסתדרתי, הוליסטר עזרו לי.

07/11/2013 | 16:28 | מאת: דין

לא מבין מה כולם מתלהבים מהוליסטר. הציוד של קולופלסט נראה לי הרבה יותר טוב (השקיות לפחות). ואם עוד פעם מישהו יגיד לי משהו על החגורה-המתחברת-לשקית דמו בראשו. אגב, אודי, אם אני ישן עם שקית גדולה אני רגוע, ואם עם קטנה, אני מקיץ את עצמי באמצע הלילה ליתר ביטחון כדי להמנע מריחופים. לא אופטימלי, זה נכון. ולגבי הגזים עצמם - מצאתי ששתיית משקאות מוגזים מאוד מגבירה אותם (עד כדי נפח גז גדול בהרבה מהכוס העלובה של קולה ששתיתי - כנראה שהגז במשקאות דחוס ובמעי מתפשט).

מנהלי פורום סטומה - תמיכה