הודעה ל" מי, אני?! "

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/11/2013 | 14:20 | מאת: מיכל

היי לך, ראיתי פה את ההודעה שלך ואת התגובות של כל החבר'ה המקסימים שפעילים פה. אז מעבר לכך שאני מצטרפת לכל הטיפים שנרשמו פה. אני אשמח לשוחח אתך וקצת לעודד ולתת נקודות אור, הייתי במצבך בדיוק לפני כשנה, ומבחינתי זה היה ממש סוף העולם והייתי רק "צמאה" למידע מאנשים שיזרקו לי נקודות אור. אז אם תרצי את יכולה להשאיר פה מייל ואני אצור אתך קשר או שאת יכולה לקחת מדין את הנייד שלי. רק בריאות ובשורות טובות, מיכל

06/11/2013 | 20:34 | מאת: מי, אני?!

מיכל את מקסימה!! איזה נכונות, ואנחנו אפילו בכלל לא מכירות... אני עדיין בשלבי עיכול (קצת קשה עם קרוהן ;-)), בגלל כל הבלאגן עם התאריך של הניתוח (מחר יקבע סופית) וכמה חובות שאני חייבת לסיים לפני שמי יודע מה יהיה אני קצת בלחץ. אשמח להתקשר ולשמוע עוד יום יומיים... אגב, עכשיו כבר לא סוף העולם?.. את עוד עם הסטומה? היא קבועה? (כולם מכירים את כולם פה?! רק הגעתי, אבל כבר בא לי לראות אתכם פנים אל פנים... קורה כזה דבר לפעמים?)

07/11/2013 | 00:00 | מאת: מיכל

היי שוב , סגרתי את הסטומה לפני 10 חודשים. וכרגע יש לי פאוץ חמוד שהתרגלתי אליו... כשיבוא לך ויתחשק לך את בהחלט מוזמנת לפנות אליי.. ואנחנו אמנם לא מכירות כלל אבל יש לנו הרבה במשותף, למעשה לכל האנשים היקרים פה. ואם לא בא לך לדבר, אז זה גם בסדר. אבל אני חושבת שזה יוכל להקל עליך שתבואי עם "פחות חוסר ידיעה" לניתוח הזה. ואוכל לתת לך תמונה על החיים אחרי הניתוח, אחרי עם סטומה וגם אחרי שסוגרים אותה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה