הכנסת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/11/2013 | 09:41 | מאת: תמר

שלום רב, לאבא שלי הוציאו סטומה עקב חסימת מעיים (גידול) הוא עבר ניתוח והרופא אמר שהסטומה היא קבועה לא קיבלנו הסבר למה? שאלתי היא האם ניתן להכניס את הסטומה בסיום הטיפולים הכימו. אבא שלי מיואש מהסטומה יותר מהמחלה עצמה.

05/11/2013 | 17:52 | מאת: דין

שלום תמר, זהו פורום של בעלי סטומה, לא של רופאים, ואיננו יכולים לתת תשובות לשאלות רפואיות. עם זאת, כאן זה בהחלט הכתובת לעניין ההתמודדות עם סטומה, שגם אליו התייחסת.

לצערי, אם המנתח הגדיר את הסטומה קקבועה, משמע שלא ניתן לסגור. כך אני מבינה. מקווה שעם הזמן אביך יוכל להסתגל ולהתרגל לסטומה. את מוזמנת לפנות בכל שאלה וננסה לעזור כמיטב יכולתנו. רפואה שלמה!!

27/11/2013 | 11:22 | מאת: תמר

תודה הודיה...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה