המלצה על ג'ינס לבנות עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/11/2013 | 08:39 | מאת: רותי

הי, הזמנתי לי ג'ינס שהוא כ"כ מושלם לאיליוסטומי שלי שהייתי חייבת לספר לכן! היתרון שלו שהוא גבוה באמת ומאוד סטרצ'י (נראה כמו ג'ינס אבל מרגיש משהו בין ג'ינס לטייץ). בדר"כ, גם בג'ינסים הממש גבוהים הסטומה שלי או השקית נחתכת למעלה וזה יוצר חוסר נוחות. הנה הלינק (למטה הוספתי הסברים למי שלא מבינה ברכישות באינטרנט): http://us.asos.com/ASOS-Uber-High-Waist-Denim-Tube-Pants-in-Gray/11aho1/?iid=3101471&cid=17014&Rf900=1497&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=3&clr=Grey&mporgp=L0FTT1MvQVNPUy1VYmVyLUhpZ2gtV2Fpc3QtRGVuaW0tSmVnZ2luZ3MtaW4tR3JleS9Qcm9kLw.. הסברים נוספים למי שלא מבינה בהזמנות באינטרנט: ASOS זה אתר אנגלי שעושה משלוחים לארץ בחינם. צריך לשים לב שלא לעבור את ה-75$ בכל הזמנה (צריך לחשב לבד כי המחיר באתר הוא בפאונדים!-לא להתבלבל) כי אחרת משלמים מע"מ בארץ.. חוץ מזה תמיד תסתכלו על המידות (ממש תמדדו את ההיקפים שלכם) ותבדקו באתר. בניגוד לארץ- הם מאוד מקפידים על המידות המדוייקות. אם יש עוד שאלות אשמח לעזור :) רותי

01/11/2013 | 08:43 | מאת: רות

זה הלינק הנכון : (למרות שגם הקודם נראה לי טוב לסטומה..) http://us.asos.com/ASOS-Uber-High-Waist-Denim-Tube-Pants-in-Mid-Vintage-Wash/11dx2w/?iid=3101097&cid=17014&Rf900=1497&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=3&clr=Vintageblue&mporgp=L0FTT1MvQVNPUy1VYmVyLUhpZ2gtV2Fpc3QtRGVuaW0tSmVnZ2luZ3MtaW4tTWlkLVZpbnRhZ2UtV2FzaC9Qcm9kLw..

מנהלי פורום סטומה - תמיכה