ועוד משהו

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/10/2013 | 18:57 | מאת: חדשה בעסק

כמה קשה לי להיות פה!!! ולקרוא על חסימות, וניתוחי המשך, ונזילות... אני עם סטומה שנה וחצי (איליוסטומה), ברוך השם הכל בסדר, אבל אני חוששת מהסתבכויות, כי זו רק ההתחלה, ואני לא מתכוונת לעשות ניתוח המשך. כמה נשימות עמוקות הצטרכתי כדי לכתוב את זה.

חמודה, אם הכל בסדר, ב"ה (!) ואת גם לא מתכוונת להתעסק עם עוד ניתוחים, אז בע"ה הכל ימשיך להיות בסדר! (;

23/10/2013 | 16:57 | מאת: רן

אני עם סטומה כבר הרבה שנים וגם כמוך לא היו לי הסתבכויות רציניות עד היום. אם כבר שנה וחצי לא היה לך משהו מיוחד, אז אין גם סיבה שיקרה משהו... :) תזכרי שהפורום נועד בין היתר לאנשים שרוצים לשתף בבעיות שלהם, אד מן הסתם יהיה פה ריכוז גדול יחסית של תקלות. מצד שני יש המון בעלי סטומה שאין להם שום בעיה מיוחדת איתה, ופשוט לא מבקרים בפורום יותר מדי :)

24/10/2013 | 19:35 | מאת: חדשה בעסק

ואנשים חזקים כמוכם יכולים להיות פה על בסיס יומי כדי לתמוך בבעיות, בלי לקחת ללב... או למעיים... אשריכם

מנהלי פורום סטומה - תמיכה