הומאז' לטגאדרם

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/10/2013 | 21:00 | מאת: אודי

אז ניסיתי, ישב יופי כמה ימים ואז העור התחיל להאדים, אבל בינתיים המדבקה אכן שמרה את הבסיס יבש במקלחת. יום אחד אנסה גם בים. 3 מדבקות מתנה למי שידע מאיפה קיבלה כותרת ההודעה את השראתה.

11/10/2013 | 17:24 | מאת: ברק

אתה גוזר לחצאים ואז מדביק מסביב לבסיס? או שאתה בכלל שם את המדבקות לפני שאתה שם את הבסיס בכלל? וגם: אם העור מאדים - למה לא לשים לפני מקלחת ולהוריד? אצלי הבסיס מחזיק כמה מקלחות אז אני משתמש בזה רק מדי פעם.

11/10/2013 | 18:50 | מאת: אודי

גוזר לחצאים ומדביק על קצות הבסיס. זה היה רק נסיון כי הבסיס מחזיק לי שבוע בכיף, עם כל המקלחות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה