תעודת בעל סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/10/2013 | 23:46 | מאת: nav

היכן מנפיקים תעודת בעל סטומה בהקדם האפשרי. אני יוצא לחו"ל בתחילת החודש הבא. תודה.

02/10/2013 | 00:27 | מאת: ליאב

http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=7087 ארגון בעלי סטומה, צור קשר עם סילביה. הוליסטר שולחים כרטיס לכל המשתמשים בציוד שלהם. אם אתה משתמש, תפנה אליהם ותבקש. אם של חברה אחרת, תתקשר ותברר אם הם מנפיקים כרטיס כזה.

02/10/2013 | 09:19 | מאת: nav

הי ליאב תודה על האינפו המועילה יום טוב.

05/10/2013 | 11:54 | מאת: אודי

למה צריך דבר כזה?

05/10/2013 | 14:48 | מאת: ליאב

אודי, אני לא יודע איזה התנסויות היו לך בעבר עם סטומה ותגובות של אנשים. לי למשל קרה מספר פעמים שמאבטח התחיל למשש את הסטומה עם גלאי המתכות ושאל מה יש לי שם. זה יכול לקרות בחול, במיוחד בשדות תעופה, והכרטיס יכול למנוע שאלות וגרוע מזה, בדיקות גופניות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה