שאלה - חשוב

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

אני מניחה שאף אחד כאן לא עבר כריתת פאוץ אבל לאלו מכם שעברו כריתת מעי מלאה ( כולל הרקטום): כמה זמן נמשכו כאבי התופת? האם עברתם את הניתוח בפתיחת בטן? אני כבר ארבעה שבועות פחות יום אחרי הניתוח והכאבים נוראיים ואין יום ואין לילה. רוצה לדעת עוד כמה בערך יש לסבול. איך היה אצלכם? אנא שתפו, אני כבר ממש נואשת.

30/09/2013 | 12:18 | מאת: nav

עברתי כריתת פאוץ מהסיבה שהפאוצ'יטיס שהחל לאחר כשנתיים החמיר עד שלא יכולתי לסבול יותר ואז עברתי כריתה ושחזור סטומה מחדש.ההחלמה לקחה זמן של כחדשיים,והתפר החלים כ 15 יום לאחר הניתוח.כאבים חזקים לא זכור לי ואם הם נמשכים בעצמה שאינך יכולה לסבול פני מיד למנתח ובקשי ברור,נוכחתי מנסיוני שקורים דברים בדרך, הרופא הטוב ביותר גם טועה.מאחל החלמה מהירה.

30/09/2013 | 21:47 | מאת: בני

עברתי כריתת רקטום בלאפרוסקופי.סבלתי נורא בערך כחודש וחצי ישבתי על צמיג מתנפח מיוחד.לקחתי מורפיום.עד שעבר.רפואה שלימה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה