מסתבר שהאלרגיה שלי היא לספרי דבק

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/09/2013 | 12:46 | מאת: ורה

יש לכם הצעה מה אפשר לשים במקום ? מישו ניסה את הקוילון ? זה חדש . אני די מפחדת להדביק בלי ספרי בכלל כי הפעם הדבקתי חצי מהבסיס עם ספרי וחצי לא ובחצי שלא הוא התחיל לעלות לי למעלה ונאלצתי לשים ספרי בקצוות של הבסיס ויצא לי ממש גירוי אז הבנתי שזה מה ספרי אבל השאלה היא מה עושים במקום , אודה להצעות ..

עד לפני כחודש לקולופלסט היו מגבוני הגנה מעולים. הם היו גדולים ומגיעים באריזה אפורה. לאחרונה הם שינו את מגבוני ההגנה שלהם ומאז גם לי יש בעיה בהדבקת הבסיס בצורה יעילה. גם לי הספריי מסיר דבר גורם לגירויים לא קלים ואפילו גרם לכוויה. ניסיתי את קווילון לא מזמן, אבל הוא לא עד כדי כך יעיל יותר. לא משמעותי. לפחות לדעתי. הבעיה שהוא גם מאוד יקר. דיברתי איתם והם אומרים שלאנשים בודדים הם משווקים רק את ה lollipops (סוכריה על מקל - מקל ועליו ספוג עגול ספוג בחומר ההגנה). אריזה של 5 לוליפופס (כל אחד הוא חד פעמי כמובן) עולה 140 ¤..... לא מתאים לי, במיוחד שהם לא מועילים בצורה עד כדי כך משמעותית. אז מתוך כל הייאוש הזה שהבסיס מחזיק לי עכשיו רק יומיים, במקרה הטוב שלושה, כשפעם היה מחזיק שבוע לפחות, החלטתי שאין מנוס ולפנות לעזרת טבעות ה sureseals המהוללות. עכשיו שורסילס + טבעת אטימה של הוליסטר (מורחת גם מגבון הגנה קונווטק) הבסיס מחזיק לפחות שבועיים. אבל אני משלמת בשביל זה. מלבד זה לא מצאתי כרגע פתרון טוב יותר.

13/09/2013 | 15:03 | מאת: דין

ולא מגרד לך? והעור לא נצרב מההפרשה המועטה שבכל זאת באה איתו במגע גם דרך טבעת ההגנה..?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה