חיזוקים ליעלי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

היי כולם, רציתי לעדכן שיעל עברה את הניתוח להסרת הפאוץ, פי הטבעת, סגירת פי הטבעת וסטומה קבועה ב 3/9. הניתוח היה בפתיחת בטן והייתה המממון רקמת צלקת שהיה צריך להסיר עקב 6 הניתוחים הקודמים. היא סובלת כאבים קשים מאוד מאוד ולא יכולה לקבל שום תרופות לשיכוך הכאבים כיוון שכבר עברה תהליך גמילה אחרי שנים של שימוש בנרקוטיקה עקב נזק עצבי חמור שגרם לכאבים כרוניים תמידיים קשים ואסור לה להיעזר בשום משככיי כאבים. אני לא יכולה לתאר איך אפשר לעבור החלמה אחרי ניתוח גדול שכזה ללא משככיי כאבים כלל......... המצב הייחודי שלה הופך את כל תהליך ההחלמה לקשה פי כמה וכמה. ליבי איתך, יעלי! מבחינתי את פשוט גיבורת על! תחזיקי מעמד!!!!!

09/09/2013 | 01:58 | מאת: דין

מה יש להגיד? אולי הכאב שאנו חשים כשאנחנו קוראים את התאור של הודיה הוא בעצם העברה של מעט - קמצוץ - מהכאבים הקשים שיעל סובלת מהם, אלינו... וזה מקור ההקלה שבשיתוף? אז יעל, מרשה לעצמי לומר בשם כולם - אנחנו איתך ועינינו נשואות אלייך בהערצה ובהערכה.

10/09/2013 | 10:32 | מאת: ברק

מלא בהצלחה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה