למען פליט ללא ביטוח רפואי דרושות שקיות סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

08/05/2011 | 17:48 | מאת: יניב פניג

מבקש מקלט שעבר ניתוח מסוג ABDOMINO-PERINEAL במהלכו יצרו לו סטומה, זקוק לשקיות מסוג HOLLISTER במידה 45. מבקשי המקלט אינם זכאים לביטוח בריאות ממלכתי ולכן החולה הנ"ל מסתייע בשירותי המרפאה הפתוחה של עמותת רופאים לזכויות אדם. אודה על עזרה שתנתן. יניב, סטודנט לרפואה מתנדב.

שלום יניב, שים לב להודעה אחת מתחת להודעה שלך של דוד תורן - יש לו מלאי גדול של שקיות הוליסטר למסירה. אני לא יודעת מה המידה של השקיות שברשותו, אבל הוא השאיר מס' טל', אנא צור איתו קשר.

אנא צור עימי קשר במייל [email protected] יש לי כמה רעיונות שאולי יעזרו

08/05/2011 | 21:46 | מאת: רוית אחות סטומה מחוז דן פ"ת

יש ברשותי מלאי גדול מאוד של ציוד עודף שאין מה לעשות איתו, אני מחפשת מה... במידת הצורך אשמח לעזור.

08/05/2011 | 23:29 | מאת: יניב פניג

הוא 052-5252990

הי יניב, דיברתי עם מירב חכם שהיא מנהלת ההדרכה הקלינית בהוליסטר, היא אמרה שהם ישמחו לעזור וביקשה שתיצור עימה קשר בטלפון 052-3776793. מנסיוני היא תמיד מתגייסת לעזור כשצריך ואני בטוחה שתצליח לסייע גם במקרה הומני זה.

11/05/2011 | 14:15 | מאת: ליאב

אהלן יניב, יש ברשותי 20 שקיות 45 מ"מ, גודל לארג'. אשמח לתאם איתך את העברתן. אתה יכול להשיג אותי במספר הבא: 0505744015 אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה