לכלל חברי הפורום

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/09/2013 | 10:37 | מאת: אסף

להודיה קורדובה וליעל סיגל ולכל משתתפי הפורום שנה טובה וחג שמח שנת בריאות לכולם הצלחה ורק טוב מאחל אסף

01/09/2013 | 15:08 | מאת: דין

בריאות לכולם ורפואה שלמה למי שעומדים להיות מנותחים השנה - ואני ביניהם...

מאחלת שנה טובה לכולם, שנה של בריאות, שנה שבה המנותחים מבינינו יקבלו סוף סוף מזור ומנוחה לסבלם, שנה שבה נלמד לקבל ולהשלים עם הסטומה ונחיה עימה חיים בריאים ומאושרים. מצרפת לינק למשהוא שכתבתי פעם ונראה לי מאוד מתאים: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=669590&blogcode=13897197 ועוד הערה קטנה: הודיה ואנוכי לא נהיה כל כך זמינות בזמן הקרוב. הודיה מתאוששת מניתוח שזה עתה עברה ואני נכנסת לניתוח גדול מחר. בטוחה אבל שהפורום ייתן מענה למי שזקוק גם בהיעדרנו ומקווה ששתינו נחזור בריאות יותר עם כח ואנרגיה לארגן פעילויות ודברים נחמדים לחברי הפורום.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה