להודיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/08/2013 | 01:15 | מאת: בני

נו מה המצב?מה עם מגבוני סילס של ביומד ניסית זה ממש יותר זול.לא צורבים ומחזקי הגנה והדבקה.אגב אני שם גם קצת מחזק דבק וגם מגבונים של קונבטק.בהצלחה

היום החלפתי בסיס, השתמשתי במגבונים של קונבטק, רק שהפעם נתתי להם להתייבש קצת לפני הדבקה. הוספתי גם ספריי מחזק ונראה טוב. של ביומד לא ניסיתי. עוד 4 ימים ניתוח. אחרי ניתוח נמשיך לנסות. מקסימום אם לא תהיה ברירה, אקנה שורסילס. עם שורסילס לא משנה איכות המגבון, שום דבר לא זז, לא דולף ולא מתפרק :)

22/08/2013 | 11:26 | מאת: דין

ניסיתם פעם להדביק בסיס אך ורק בעזרת הדבק שעליו? בלי מגבונים או ספריי? אני רואה כל מני סטומאים אמריקאיים שמפרסמים סרטונים ביוטיוב על איך הם מחליפים ונראה שהם לא משתמשים בדבקים חיצוניים. הודיה! מקווה שאת לא אכולת חרדה ומתח. עוד 4 ימים תראי איזמל בפעם האחרונה (מטאפורית, כמובן, לא באמת תראי אותו...)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה