ושוב הבסיס התפרק במקלחת אחרי יומיים :(

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

אז ממש עכשיו שוב החלפתי וניסיתי את הספריי מחזק דבק של הוליסטר. מקווה שיעבוד טוב, אבל אוכל לדעת רק בעוד כמה ימים איך זה מחזיק מעמד... אם לא, קיבלתי המלצה מהסטומאים של healingwell על מגבוני cavilon ופדי גאזה של benzoin tincture של חברת 3M - יש להם סניף ברח' מדינת היהודים בהרצליה. כולם שם אומרים שהם מעולים. נראה, אם הספריי מחזק דבק לא יעבוד, אנסה את המגבונים האלה (במידה ולא יקרים מדי). דין וברק, תודה רבה על העזרה!

06/08/2013 | 18:15 | מאת: ברק

נתת עכשיו לבסיס לנוח אחרי הריסוס של המחזק? מחזיק אצבעות שיעבוד :)

אכן כן. ריססתי (אני מקווה שלא יותר מדי - לכלכתי את כל העולם מסביב) חיכיתי כ 7 דקות ואז הדבקתי. תודה :):) גם אני מקווה.

08/08/2013 | 07:57 | מאת: ברק

אבל עברו בסה"כ יומיים. נקווה לטוב. תודה ברק :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה