ניתוח סגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

22/07/2013 | 18:40 | מאת: מיטל

היי זואי,עברתי ניתוח לסגירת סטומה לפני 10 חודשים. השקה נמוכה 3 ס"מ מפי הטבעת. עדיין סובלת. ישנם ימים טובים וישנם ימים של יציאות מרובות. האם עשית פיזיותרפיה? מתי הרגשת שהיציאות מסתדרות? לקחת אימודים?

23/07/2013 | 09:48 | מאת: זואי

לא עשיתי פיזיותרפיה לאחר הסגירה. לפני כן עשיתי שיטת פאולה. אני כבר לא זוכרת מתי הרגשתי שינוי לטובה. לדעתי זה היה גם סדר גודל של 10 חודשים- שנה. צריך לחפש אחורה מה כתבתי... כן - לקחתי אימודיום. בהחלט. בעיקר כשבלו"ז שלי היו יציאות מהבית. (עבודה/ מסעדה/ ארוחות חג..) הרבה הרבה סבלנות. תחזיקי מעמד.

23/07/2013 | 10:28 | מאת: מיטל

תודה זואי על התמיכה. האם קיבלת הקרנות לפני הסגירה? האם סבלת מחתכים אחרי הסגירה? על איזה משחות את ממליצה?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה