סיפור סגירה שמח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/07/2013 | 13:30 | מאת: פטל

אני מעדכנת לטובת כל מי שבדרך או מתלבט. כבר כמעט חודשיים אחרי ניתוח סגירה ונעים לי. כן - אני מבלה בשירותים, הרבה אפילו (בין 10 ל 15 פעם ב24 שעות) אבל זה אמור להשתפר ובינתיים אני הרבה בבית משקיעה בתזונה מסודרת וכבר הספקתי גם לבלות עם חברים וגם לטייל בגולן, בלי הרבה הליכה ועם טבילת רגליים וראש- הבטן מחכה שהפצע יסגר לאיטו ואז אקח אותה לים! לפני יומיים הוציאו לי את הסיכות- ולא התפרקתי! אני מתחזקת, חוזרת ליוגה וכבר מסתובבת על האופניים. בקיצור- נעים לי. כיף שאפשר לשתף בחוויה טובה. בהצלחה לכל מי שבדרך ...

03/07/2013 | 21:20 | מאת: מיכל

איזה כיף לקרוא כזאת הודעה ! אני כבר חצי שנה אחרי הסגירה ויכולה לספר שמספר היציאות יורד עוד יותר. היום אני עומדת על 6 יציאות בממוצע ואוכלת כמעט הכל חוץ מקטניות ודגנים .. שגם זה יכנס מתישהו לתפריט. שיהיה בכיף! והלוואי לכולם!

ובלי בעיות יותר הא? (; רק המשך חיים טובים ומאושרים בבריאות שלמה!!

03/07/2013 | 23:16 | מאת: דין

טוב לקרוא, וזה גם נוסך בי אופטימיות. אבל... הוציאו לך סיכות אחרי חודשיים?!

04/07/2013 | 13:50 | מאת: זואי

אני אוטוטו שנתיים אחרי הסגירה. 3 יציאות ביום. מסודרות. בשליטה. הזמן עושה את שלו. מנסיון :)

05/07/2013 | 10:44 | מאת: פטל

כשמרתי לכירורג שאני על עשר יציאות + הוא שאל: באמת? מופתע כזה- ואני זו שאמרה לו: זה עוד ישתפר, עם הזמן, שמעתי על מקרים שהתחילו עם יותר... :) תודה לך!

04/07/2013 | 22:19 | מאת: ברק

כמה זמן היית עם סטומה? זואי ומיכל - כמה אתן?

05/07/2013 | 02:03 | מאת: מיכל

היי ברק, אני הייתי 4 חודשים עם הסטומה. אחרי ניתוח של כריתה מלאה של המעי הגס(השאירו 4 ס"מ רקטום)

05/07/2013 | 10:42 | מאת: פטל

07/07/2013 | 12:29 | מאת: זואי

20/07/2013 | 11:42 | מאת: ערבה

יקירות, כל כך שמחה לקרוא שמצבכן השתפר....אני עם אותה בעיית התרוקנות שהייתה לכן, אך הרופאה טרם קבעה את הבעייה באופן סופי. איזו בדיקה עולה על בעייה זו, והאם מכירות רופא בקופת חולים מאוחדת שיכול לקבוע את הבעייה? אין לי חיים, אני אם לשתיים קטינות, מגדלת אותן לבדי, ולא מצליחה לתפקד, אנא, עיזרו לי

20/07/2013 | 12:39 | מאת: ליאב

מנהלי פורום סטומה - תמיכה