עדכון לגבי שקיות הוליסטר הסוררות.

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/06/2013 | 22:15 | מאת: ברק

כל ניסיונותי ליצור קשר עם חברת הוליסטר כשלו. אף אחד לא באמת רוצה לדבר איתי. כל אחד מפנה אותי למישהו אחר. זה כבר עם כל שקית בערך ואני חושב על סיבה שאיננה השטיפות המרובות של השקית (במים קרירים): (מתנצל על התיאורים) כשאני הולך ללימודים או בכללי הקצה של השקית מקופל פעם אחת ונמצא בתוך המכנסיים שלי. בקיץ האזור מתחמם וזה כנראה משפיע בצורה לא טובה על השקית. ככה שהניילון נפרד תמיד מהסקוטש. לא יודע מה יהיה עם השקיות האלו. אגב, רכשתי "חגורה" חדשה של חברת AWESTOMY. שכוללת כיס לסטומה. מקווה שזה ייתן לי עוד ביטחון.

מוזר לי לשמוע שאין התייחסות. ע"פ היכרותי איתם הם דווקא תמיד היו בסדר ומאוד קשובים. אתה יכול לבקש ביקור של אחות סטומה שלהם. תבקש שתגיע אחות כי אתה לא מסתדר עם הציוד ושאתה מעוניין בעזרה והדרכה נוספת. אין סיבה מצדם לסרב לבקשה כזו. וכשהאחות תגיע, אז תראה לה את כל הפגמים בשקיות, שתראה בעצמה ואולי גם תציע מה לעשות!! תעדכן אם קבעת פגישה עם אחות שלהם.

25/06/2013 | 00:16 | מאת: ליאב

ברק, איך אתה פותח את השקית? אתה מושך ממרכז הניילון ומפריד את כל הרצועה ביחד? או שאתה מחזיק בקצה הרצועה ומושך כך שההפרדה תתבצע מצד לצד?

25/06/2013 | 09:16 | מאת: ברק

הודיה - כן, אני גם זוכר שפעם כשדיברתי איתם היו נחמדים מאוד... עכשיו לא היה מענה לשום דבר. ליאב - אני מושך באחת הפינות. לא מתחיל מהאמצע. וכשאני מושך הניילון פשוט יוצא והסקוטש נשאר. בנוסף, אני לא מושך מהר או באגרסיביות.

25/06/2013 | 17:55 | מאת: ליאב

האמת ברק אין לי מושג קלוש ממה הדבר יכול להיגרם. לא נראה לי שקיים איזשהו הבדל משמעותי ביני ובינך שיכול לגרום להיפרדות הניילון מהסקוץ', מלבד מזל רע. אני עם סטומה מאז אוקטובר 2009. כמעט 4 שנים. לאורך כל הדרך (מלבד נסיונות קצרים מאוד) השתמשתי במוצרי הוליסטר. מלבד תקלות פה ושם, והחלפות במקרים מסוימים, אני מחליף שקית מדי ארבעה ימים. יוצא שכבר התעסקתי עם כ-330 שקיות (מספר לא מועט). אף לא פעם אחת קרתה לי התקלה הזאת.

28/06/2013 | 00:37 | מאת: אודי

לי זה לא קורה, וגם אני משתמש בשקיות שלהם. ניסית להחליף שקית כל יום? אני מוריד את השקית כשאני מתקלח, ושוטף אותה אבל שם אותה אחר כך בצד, אולי זה יעזור לך.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה