פאוציטיס

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

16/06/2013 | 20:53 | מאת: אלה

היי חברים, היום בצעתי בדיקה לפאוץ (סיגמוסקופיה) ולצערי נמצא פאוציטיס בגוף הפאוץ וכיבים. משהו מביניכם יודע מה זה אומר? האם יש טיפול לדלקת בפאוץ? (לא נתנו לי כלום פרט לביקורת עוד חודש) זה לא יכול להחמיר.?? יודעת שאתם לא רופאים אבל אתה מטופלים ויודעים הכי טוב :)

25/06/2013 | 18:45 | מאת: אנונימית

גם לי יש פאוץ דיי חדש פאוציטיס בעצם זה קוליטיס רק במקום מעי גם - בפאוץ הטיפול - אותן תרופות של קוליטיס זה יכול להחמיר אז כשייתנו את התרופות להקפיד לקחת ולקוות לטוב ביותר

29/06/2013 | 00:17 | מאת: אלה

תודה על התשובה :) בגלל שאני לא מרקע של קוליטיס אלא פוליפוזיס, אני מקווה מאוד שזה לא באמת ככה... הרופאה שלי כרגע פחות מתרגשת ועוד לא נתנה לי טיפול. אני מקוה מקווה שזה לא יחמיר. פשוט רוצה להיות בריאה :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה