כל הזמן חסר להם

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/06/2013 | 10:18 | מאת: שחר

כל הזמן בחברה תוקעים אותי בלי שקיות ואני צריך לאלתר מה זה הדבר הזה ??? אני משתמש בעיקרון ב2740 מס 70 אייך זה שאנשים נשארים בלי אין להם במלאי כל פעם חסר מישהוא יודע לאיזה גורם בכיר אפשר לגשת או אם יש שקיות כאלה ומאיםה אפשר לקחת

14/06/2013 | 11:24 | מאת: ברק

להוליסטר חסר ציוד? קופ"ח לא מקציבה מספיק?

14/06/2013 | 13:36 | מאת: ליאב

התכוונת 27420? של הוליסטר? בכל מקרה, קשה לי להאמין שיש חוסר במוצר מסוים. אני מדבר על חוסר בחברה. למיטב זכרוני אתה הראשון שמתלונן על זה. לעומת זאת, בבית מרקחת הדבר יכול לקרות. מנסיוני, יש הבדל עצום בין בתי מרקחת. כך שאם באחד יש לך בעיות, נסה ללכת לבית מרקחת אחר, אולי שם יהיה לך פשוט יותר. ובכל מקרה, שווה להזמין ציוד הרבה זמן מראש, בדיוק בגלל שיש בתי מרקחת שמתעכבים עם ההזמנה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה