סטומה חדשה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/06/2013 | 22:05 | מאת: איתמר

עשו לי סטומה מחדש אחרי 7 שנים בגלל הידבקויות. הסטומה החדשה הרבה פחות טובה. לא עגולה. לא מספיק בולטת. במקום מסויים כמעט שקועה. בקיצור חיים לא כל כך פשוטים. אני עדיין בבית חולים מחלים מהניתוח. עד היום השתמשתי בציוד של קולופלסט. יש למישהו המלצה מה יכול להתאים? או איזה עצה טובה אחרת? אשמח לתשובה

07/06/2013 | 17:49 | מאת: אנונימית

תפנה לאחות סטומה היא תסדר לך את הציוד המותאם לסטומה שטוחה ותתעקש שיזמינו אותה כדי שלא יהיה אדמומיות בעור ושריפה , בהצלחה _(:

08/06/2013 | 22:51 | מאת: טל

מאחר ואתה כבר מנוסה בעניין אז אל תמהר תן חודש לפחות לכל העסק להבריא ושהנפיחות תרד כמה שיותר ואז רצוי שתפגש על נציג מכל חברה שיציעו את מה שכי נראה לך ולהם ותנסה את שלושתם לתקופה עד שתמצא את מה שהכי נוח וטוב לך. טיפים נוספים רק אחרי שתדע מה בדיוק הצורך שלך.

09/06/2013 | 16:02 | מאת: רן

1. לכל החברות יש ציוד חדש יותר. הציוד הכי טוב הוא של קולופלסט והוליסטר. 2. להוליסטר יש תרסיס להסרת דבק וטבעות אטימה שהם ממש חובה. יש להם גם טבעות קונווקס שעשויות להתאים לך. בכל מקרה, פסטה זה פסה :) ולעיניין עצמו, אם הסטומה שלך שקועה או לא מספיק בולטת חפש ציוד קונווקס, טבעות קונווקס של הוליסטר, או טבעות אטימה של הוליסטר (שים לב שאפשר לשלב את הטבעות עם ציוד של כל חברה). בהצלחה, רן

12/06/2013 | 18:42 | מאת: איתמר

תודה לכל המגיבים. נסיתי הוליסטר עם טבעת אטימה ומאוד התאכזבתי. היה כבר אחרי כמה שעות גירוי בעור והרגשתי שיש דליפה והורדתי והחלפתי חזרה לקולופלסט. בנתים אני עם קולופלסט אבל הולך לבדוק גם את קונווטק.

להחלמה והסתגלות מהירות!! שמחה שאתה אחריי. האם לפני ניתוח השתמשת בבסיס קעור? אם לא, הוא יכול מאוד לעזור. גם טבעות האטימה של הוליסטר תורמות מאוד ומאריכות את חיי הבסיס. נסה את השילוב הזה. גם הסטומה לי הרבה פעמים מאוד שקועה ואני גם משתמשת בבסיס קעור של קולופלסט וטבעת אטימה של הוליסטר. שילוב מעולה. תעדכן איך מסתדר.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה