נסיעה לחול ובדיקות בטחוניות עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/06/2013 | 14:04 | מאת: עובר אורח

היי, ברצוני לטוס לחופשה בת שבוע בברצלונה. האם בנמלי התעופה מתבצעת בדיקה ביטחונית ע"י מישוש הגוף? האם אני צריך לדאוג שמע יעשו לי בעיות עם ירגישו את הסטומה? האם אני צריך לדאוג למכתב באנגלית מרופא מטפל שילווה אותי? (הגסטרו שלי בחול..) אשמח לטיפים בנוגע לבדיקות בטחוניות עם סטומה. תודה

08/06/2013 | 12:11 | מאת: ברק

נדמה לי שהוליסטר נותנים כרטיס כזה שמסביר את המצב. (כתוב גם באנגלית) בעיקרון הסטומה לא תצפצף אלא רק בבידוק הביטחוני (אם יהיה מעמיק) יגלו אותה. לא?

08/06/2013 | 22:43 | מאת: טל

כמו שברק אמר, אכן הוליסטר מנפיק כרטיס לטסים, ואם יש מכתב הכתוב באנגלית זה רק מוסיף ומקל אם ותהיינה שאלות. תהנה

09/06/2013 | 15:58 | מאת: רן

פרסמתי בזמנו הסבר מפורט על טיסות לחו"ל בפורום. אתה יכול למצוא את זה כאן: http://www.doctors.co.il/forum-4546/message-13457#message-13457 חפש "טיפים לגבי טיסה לחו"ל". נסיעה טובה! רן

10/06/2013 | 03:57 | מאת: תרצה

נסעתי כבר כמה פעמים לחול עם הסטומה, לא היו בעיות. כרטיס של בעל סטומה עם רשימת הציוד שאני זקוקה לו קיבלתי מארגון בעלי הסטומה באגודה למלחמה בסרטן (עד היום לא הייתי זקוקה לו, אבל לל תדע). תעשה חיים תרצה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה