אחות סטומה של מכבי בהרצליה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

30/05/2013 | 11:55 | מאת: חבר חדש

שלום, אני משתמש חדש וצריך בדחיפות פרטי קשר של אחות במכבי לצורך מרשמים. נאמר לי ששמה אתי דיין אבל לא הצלחתי להשיג מספר טלפון ליצירת קשר....אודה על העזרה

30/05/2013 | 12:41 | מאת: הודיה

הי, גם אני מהרצליה. האח סטומה איתו הייתי בקשר מיד אחרי ניתוח, פואד, כבר לא זמין בטלפון שברשותי. נסה לברר בטל 09-9594119, או במזכירות הסניף 09-9594111. בהצלחה.

30/05/2013 | 19:36 | מאת: רן

היי חבר, יש לך כמה אופציות להשיג ציוד דחוף. 1. אם אתה במכבי, אתה יכול לקבל מרשמים לציוד מהרופא משפחה שלך. זאת בהנחה שאתה יודע בדיוק איזה ציוד אתה צריך. אם אתה לא יודע, אתה יכול לגשת לאחות הסטומה שטיפלה בך בבית החולים, לקבל ממנה רשימה ולהעביר לרופא שלך. 2. לחילופין, כדי למצוא אחות סטומה באיזור שלך, אתה יכול להשתמש ברשימת האחיות שמפורסמת ע"י ארגון בעלי סטומה. הכנס ללינק הבא: http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=7095 עכשיו הכנס לגליון האחרון של "פתחון פה" ותמצא בסוף הגיליון את הרשימה, כולל מספרי טלפון. 3. במידה ואתה צריך ציוד במיידי (מהיום להיום) במקרה חירום, אתה יכול לפנות ישירות לחברת הציוד שלך ולבקש! הם מאוד נחמדים ומהניסיון שלי הם יספקו לך מייד חבילה או שתיים "חירום". שוב זה בהנחה שאתה יודע מה לבקש :) הטלפונים של חברות הציוד מפורסמות גם כן באתר של ארגון בעלי סטומה, כאן: http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=7089 מקווה שזה עוזר! אם יש לך שאלות נוספות אל תהסס לשאול :) רן

31/05/2013 | 11:53 | מאת: שרון

יש לי ציוד שאני יכולה לתת

01/06/2013 | 15:36 | מאת: חבר חדש

מנהלי פורום סטומה - תמיכה