*** מפגש ***

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

22/05/2013 | 20:30 | מאת: דין

ובכן, לאחר דיונים והתחבטויות, להלן פרטי המפגש: ניפגש במעוני הצנוע שבהוד השרון ביום שישי הקרוב, 24/5 בשעה 11:00 (נא להתקשר/לסמס לקבלת המיקום המדוייק). אם תהיו נחמדים אני אנגן כמה צלילים, ואם יש למישהו מה לתרום לתכנית האמנותית הוא מוזמן. לקראת הסוף תתקיים תצוגת אופנה של ציוד הסטומה הצמוד לגוף (סתאםםםם). במפגש גם אפתיע אתכם ואספר שקיבלתי היום זימון למבחן מו"ר (מבחן התאמה ללימודי רפואה). תביאו מה שאתם רוצים ובעיקר את עצמכם. דין 054-279-00-22

נשמע מ-ע-ו-ל-ה :):) נדרש להוסיף רק שכל אחד מתבקש להביא איתו משהו. אני מביאה בורקסים ו 3 בקבוקיי שתייה. נא לאשר הגעה בתגובה להודעתו של דין כאן ע"ג הפורום, כולל מה אתם מתכוונים להביא, כדי שיהיה פחות או יותר תיאום לגבי האוכל.

לכבוד קבלתך ללימודי רפואה!! מאחלת לך הצלחה ענקית, אין סופית, שתהנה מלימודים שאין ספק, לפחות לטעמי, שהם מעניינים ומרתקים לאין שיעור!! איזה כיף לך, אני מקנאה :)

22/05/2013 | 21:15 | מאת: דין

עוד לא התקבלתי! רק זומנתי למבחני המיון (בעקבות פסיכומטרי לא רע)

23/05/2013 | 01:17 | מאת: בובה

היי סטומייים סטומאים נראה לי שכולכם רווקים פנויים בלוז האם ניתן לעשות את המפגש בגני יהושע? פיקניק מוזיקה מבטיחה להביא פשוט להוד השרון לא יכולה להגיע ובטח לא בבוקר יש לי ילד שצריכה להוציא מהגן בשעה 12:30 אני יכולה להביא אותו איתי לפארק אם תחליט כך... תודה רבה שיר

23/05/2013 | 01:29 | מאת: דין

יעזור אם נשנה את שעת המפגש? חוץ מזה, יש לי פארקים נאים עם מתקנים ליד הבית. מבחינת הקילומטרז' הוד השרון לא כל כך רחוקה מפארק הירקון. מבחינתי אגב אפשר להפגש בפארק.

23/05/2013 | 09:36 | מאת: רן

למרות שלדעתי היה יכול להיות מאוד מאוד נחמד להיפגש בביתו של דין, כולל לשמוע ניגון בפסנתר וכו', מאחר ולחלק לא קטן מהחברים נוח יותר להגיע לפארק גני יהושוע, כולל אותי (ואם הבנתי נכון מבני, גם הוא מעדיף בת"א - בני, אתה מגיע?), אז בואו נסכם על המפגש בפארק. ומאחר ולא נותר הרבה זמן אם אנחנו רוצים לקיים את המפגש מחר, אנא הגיבו בהקדם שנתאם. אז ככה: תאריך מפגש: 24 למאי - מחר!!! שעה: 11 בבוקר. נקודת מפגש: רח' אבן גבירול פינת אוסישקין - ממש ליד הגשר. נא לאשר הגעה ומה כל אחד מביא.

23/05/2013 | 14:05 | מאת: בני

סורי כנראה שלא אגיע כי יום שישי זה מה זה לא מתאים לי.חשבתי על משהו בשעות הערב(לא בשישי). אבל לא רוצה להרוס החגיגה.תהנו תעשו חיים ותזהרו שלא תעלה לכם הסטומה לראש................ מתחיל הטיפולים בראשון הקרוב.תדווחו איך היה+תמונות

מנהלי פורום סטומה - תמיכה