מפגש פורום!!!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

שלום לכולם, בזכות זואי שלקחה את היוזמה יש לנו כבר מפגש ראשון ביום חמישי הקרוב, 12.5.11 בשעה 19:00 בביתה של זואי (קרוב לתה"ש). הרעיון שכל אחד יביא קצת כיבוד וכך יהיה לנו מה לאכול. זואי - אנא שלחי לי במייל את כתובתך המלאה כדי שאוכל לשלוח אותה לאנשים (כמובן שעדיין מותר לך להתחרט :-) מי שמתכוון להגיע (בינתיים רן, שרית, הודיה, זואי, אני וטלטול (?!) ונשמח לנוספים!!!) נא לשלוח לי מייל כדי שאתן לכם את הכתובת (חשבתי שאראה את המייל בתגובה שלכם אבל לא תמיד אני רואה ולא יודעת בדיוק למה, אז פשוט תשלחו לי מייל). המייל שלי הוא [email protected] אני אישית מגיעה מחיפה, יכולה לאסוף בדרך בכיף. יאללה, שלחו מיילים, מפגש פורום יוצא לדרך!!!

05/05/2011 | 23:37 | מאת: רן

אני מגיע! אני אוכל להביא רק משהו קנוי לצערי, כי אני מגיע ישר מיום של פגישות בירושלים. מה צריך?

שלחתי לך מייל עם הכתובת של זואי. האם יש אפשרות שתוכל לקנות בורקסים (גבינה, תפו"א)? לא צריך הרבה כי כרגע אנחנו חמישה (אתה, זואי, הודיה, שרית ואני) בתקווה שטלטול ואולי עוד יצטרפו. בנוסף קבענו שכל אחד יביא איתו בקבוק שתיה. זואי מכינה לזניה (ללא בשר), הודיה תביא עוגת גבינה, אני אכין שני סוגי סלטים, שרית אולי תביא את הכלים החד פעמיים (למנוע מזואי לעמוד חצי לילה ולשטוף כלים ולצורך פתרון בעיות כשרות) ואם אתה תביא בורקסים נראה לי שאנחנו מכוסים. רק תגיד לי אם זה בסדר מבחינתך כדי שנדע מבחינת התכנון.

06/05/2011 | 01:03 | מאת: זואי

שלחתי לך אתמול..

06/05/2011 | 15:21 | מאת: רן

ה- gmail זרק לי את זה לדואר זבל ישירות ובגלל זה לא ראיתי את זה, חוצפן!!! העברתי מיד לדואר הרגיל והודעתי לו שזה לא דואר זבל ושאם יעשה זאת שוב יקבל עונש! הקיצר, אשלח הוראות הגעה למי שצריך.

06/05/2011 | 01:14 | מאת: זואי

יש איזה שהן הגבלות מזון? (פשוט אינני מבינה בקרוהן..) ונראה לי, פשוט מנסיוני באירוחים רבים שאני נהנית לעשות בביתי, שאם זה בסדר מבחינתכם, אז שכל אחד גם יביא בנוסף למשהו לעיס גם בקבוק שתייה אחד. נראה לי שאכין לזניה (לא בשרית).

כן, בקרוהן יש מגבלות מזון, זה משתנה מחולה לחולה ויש כאלו שמוגבלים יותר מאחרים, לי אישית בתקופה הנוכחית יום אחד של חטאים יעבור בשלום. חוץ מזה, כרגע מי שמגיע זה את, הודיה, רן, שרית ואני ואם אני לא טועה רק אני ורן חולי קרוהן. בכל מקרה נראה לי שנלך על תפריט חלבי מסיבות כשרות (חלק מהבאים שומרים). נראה לי שאם את תכיני לזניה, הודיה תביא עוגת גבינה עם פירורים, רן ביקש למהוא לקנות וחשבתי על בורקסים, אני אכין שני סוגי סלטים ושרית גם תביא משהוא, אנחנו ממש מסודים. בנוסף אכן נחליט שכל אחד יביא בקבוק שתיה. פתאום חשבתי שאולי נבקש משרית להביא כלים חד פעמיים (צלחות, כוסות, סכום) כך לא יהיה בעיות של שטיפת כלים ולא תהיה בעיה לשומרי הכשרות לאכול. אז עלייך לזניה לא בשרית ובקבוק שתיה, הולך?

עוגת גבינה פירורים מתאים?? אביא בנוסף בקבוק שתייה

06/05/2011 | 20:01 | מאת: זואי

לכתובת ההיא שבה התכתבנו בעבר, ואעשה לך פורוורד למייל ששלחתי ליעל. נורא מוזר שהמייל שלך נעלם לי מהרשימה.

08/05/2011 | 15:59 | מאת: ממיר

הייתי מאוד רוצה להצטרף אבל עדיין לא מרגישה בטוחה לבצע נסיעה שכזו וזה בהנחה שמצאתי סידור לילדים אבל חייבת לרשום מבורך מבורך מבורך !!! אל תשכחו לשתף אחר כך את הפורום תהנו ממיר

אבל בע"ה בוודאי יהיו מפגשים נוספים בעתיד, ואולי אז תהיי חזקה ומאוששת יותר להצטרף. מקווה שההחלמה שלך מתקדמת והכל במהרה ישתפר לטובה! תרגישי טוב!!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה