אז נפגשים?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

שמחה להודיע שמצאתי מחליפה לשישי ואני יכולה לקבל חופש :):) אז ככה, לגבי המקום, חשבתי על פארק גני יהושוע, אבל אם אתם מעוניינים במקום אחר, הצעותיכם יתקבלו בברכה. בנוסף, חשבתי שפשוט כל אחד יביא משהו. אני חשבתי להביא בורקסים ו 3 בקבוקיי שתייה. מי שמעוניין להצטרף, אנא הגיבו ונתאם לגבי מקום, שעה ומה כל אחד מביא. כולם מוזמנים!!!!

20/05/2013 | 23:09 | מאת: דין

מדובר על שישי הקרוב? אם כן, אני בפנים.

מדובר על שישי הקרוב. יכול גם להיות נחמד לבוא אליך ולשמוע קצת פסנתר :) אתה גר בת"א? מה בא לכם חברים?

21/05/2013 | 11:52 | מאת: רן

אני אגיע לאן שתקבעו, רק עדיף לי כמה שיותר מאוחר כי אני מגיע מהצפון.

חבר'ה, עשיתי שמיניות באוויר להשתחרר מהעבודה.. איפה כולם? טלטול, בובה, פטל, בני וכל השאר, אתם באים??

22/05/2013 | 00:20 | מאת: טלטול

מגיעה. מה להביא?

22/05/2013 | 19:42 | מאת: דין

בהתאם לקולות שקוראים למפגש אינטימי בסביבה ביתית, ולהודיה שנידבה אותי ואת הפסנתר שלי - אתם מוזמנים לבוא אליי. אנא התקשרו/סמסו לקבלת הכתובת: 054-279-00-22. זאת במידה ואינכם מעדיפים את פארק הירקון.

22/05/2013 | 19:58 | מאת: רן

אתקשר בהמשך לקבל כתובת

דין, מציעה שתשלח הודעה חדשה ומסודרת לגבי המפגש וכל הפרטים. לי נשמע שיהיה מעולה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה