אילאוסטומי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/05/2011 | 09:04 | מאת: קובי

שמי קובי ואני חולה קרהון משנת 1991 בשנת 2003 עברתי ניתוח להוצאת סטומה מאז ועד היום אני מנותק אחלה דבר מעונין לסייע לכל המתלבטים את כתובת האתר קיבלתי ממירב הוליסטר מספר הטלפון שלי 0544747085 בברכת יום טוב

שמחה לשמוע שהניתוח עזר לך :)) אתה מוזמן להשתתף בכל דיון ובכל שאלה כאן בפורום, ולהוסיף מהידע והניסיון האישיים שלך, ובכלל בכל דבר שתרצה לייעץ או לשתף - נשמח לשמוע :)) כמו כן, בעוד שבוע יש מפגש פורום בביתה של זואי, אם אתה מעוניין להגיע, תשלח הודעה עם כתובת המייל (לא בגוף ההודעה, אלא בפרטים לשליחת הודעה), אז יעל תוכל לשלוח לך את הכתובת. נשמח לפגוש אותך. שיהיה יום נפלא!

ברוך הבא לפורום!!! גם אני חולת קרוהן ויש לי סטומה לאחר כריתה מלאה של המעי הגס ועוד כמה צרות בדרך... בדיוק לשם כך הפורום הוקם, כדי שלא נהיה מנותקים וכדי שיהיה מקום בו נוכל להיפגש ולדבר, לשתף, להתייעץ, לתמוך ולהיתמך. נשמח אם תצטרף אלינו לפורום :-) נשמח אם תספר לנו קצת מסיפורך האישי כדי שנכיר אותך קצת יותר טוב. כפי שהודיה כתבה, ביום חמישי הקרוב יש מפגש פורום בביתה של זואי, נשמח אם תגיע למפגש. אם אתה מעוניין בפרטים וכתובת אתה מוזמן לכתוב לי למייל [email protected]

מנהלי פורום סטומה - תמיכה