לגבי sureseals

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/05/2011 | 08:55 | מאת: ממיר

איך הזמנתן ללא ביטוח רפואי אמריקאי? כרגע אני משתמשת בבסיס 45 מ"מ של הוליסטר אני יודעת שהמדבקה המתאימה היא המרובעת אבל איזה דגם ? אנא עזרתכן

לא קשור לביטוח רפואי או לא, פשוט מזמינים ומשלמים. אין ל sure seals הרבה דגמים - קיימים רק שני גדלים/סוגים בלבד: העגולות הקטנות והמרובעות הגדולות. את צריכה פשוט להזמין את המרובעות. באופן כללי, לי נראה שהקטנות מיועדות לילדים והגדולות למבוגרים. כשאני שמה אותן, אני גוזרת קצת מסביב כי הן יותר מדי גדולות. דר"א, כמה עלה לך? כשאחותי הזמינה לי בפעם הראשונה זה היה 9.99$ לחבילה של 10 יח', אבל מיעל הבנתי שהמחיר עלה... בכמה הכי זול הצלחת למצוא?

05/05/2011 | 17:57 | מאת: ממיר

מאיזה אתר הזמנתן?

הי ממיר, שוב, אני מתנצלת על התגובה המאוחרת אבל הנה כל הפרטים. אין צורך בביטוח אמריקאי על מנת להשיג sure seals. ע"י חיפוש פשוט בגוגל עם המילה sureseals מצאתי המון אתרים בארה"ב שמוכרים את המוצר. ישנם אפילו אתרים שעושים משלוח לארץ. הבעיה היא שמשלוח לארץ הוא מאוד יקר (39$!!) ואילו משלוח לארה"ב הוא זול (7-8$) ובאתר שאני הזמנתי ממנו כיון שהזמנתי ביותר מ- 100$ המשלוח בכלל היה בחינם. מה שאני עשיתי הוא למצל את העובדה שאחותי נסעה לארה"ב והזמנתי את ה- sureseals מראש למקום בו היא שוהה והיא תביא את זה לארץ כשתחזור עוד שבוע. כרגע לא אוכל לעזור לך ולהזמין עוד דרכה כי זה לא יספיק להגיע עד שהיא עוזבת את ארה"ב. אז הדרך הפוטה היא למצוא מישהוא שנוסע לארה"ב או אפילו אם את מכירה מישהוא בארה"ב לשלוח אליו ולבקש ממנו ישלח לך לארץ. כעיקרון יש אפשרות להזמין גם דרך אתר מסטופ שמאפשר לעשות הזמנות למוצרים מארה"ב לארץ (הוא מספק לך כתובת בארה"ב אליה ישלחו לך את המוצרים והוא משם שולח לך את זה לארץ). הבעיה היא שדמי התיווך שהוא גובה לא זולים (סביב ה- 20$) ובנוסף עלייך לשלם דרכם גם את המכס מה שמייקר מאוד את העלות. כעת לגבי המוצר עצמו: יש שני סוגים של טבעות. טבעות במידה small שנועדו לסטומות שקוטר פתח השקית (לא הסטומה, פתח השקית!) שלהן הוא קטן (הם כותבים עד 50 מ"מ אבל לי יש 50 מ"מ וזה קטן מדי, זה לא ליותר מ-40 מ"מ, אני אישית לא ראיתי קוטר כזה קטן אצל מבוגרים). הקוד של טבעות אלו הוא RS01 והן עגולות. טבעות במידה medium שנועדו לסטומות שקוטר פתח השקית שלהן הוא מעל 40 מ"מ. כעיקרון הפתח שאיתו מגיעות השקיות מתאים לפתח שקית בקוטר 45-50 מ"מ, במידה והקוטר גדול יותר פשוט צריך לגזור ולהגדיל את הטבעת הפנימית. זה לא בעייתי כיוון שהטבעות גדולות וגם אם תגדילי את הפתי הפנימי הן עדיין יהיו גדולות מספיק. הקוד של טבעות אלו הוא RS02 והן מרובעות. שימי לב שבכל אתרי האינטרנט שמוכרים את הטבעות התמונה היא תמיד של הטבעות העגולות, גם אם מדובר במדיום. תתעלמי מהתמונה, תוודרי רק שמדובר בקוד הנכון ובגדול מדיום. מה שמעניין לגבי מחיר הטבעות הוא שהמחירים משתנים בפראות בין האתרים. הטבעות, משני הסוגים, נמכרות בחבילות של 10 טבעות בחבילה. יש אתרים שמוכרים אותן גם ב- 40 $ לחבילה. בזמנו אחיין של הודיה מצא אותן במחיר הרבה יותר זול. אני כשהזמנתי אותן עכשיו מצאתי רק במחיר יקר יותר. אני עברתי על כל (וממש ממש כל) האתרים שמוכרים אותן ובדקתי את המחירים. את הטבעות הקטנות הצלחתי למצוא גם ב- 11-12$ לחבילה אבל הן לא עוזרות לי בכלום... את הטבעות הגדולות יותר (מדיום) שאני צריכה ומניחה שגם את צריכה מצאתי הכי בזול באתר הבא: https://www.parthenoninc.com/store/pc/viewPrd.asp?idcategory=0&idproduct=695 שם חבילה של 10 טבעות מדיום עולה 17.55$. אני מחליפה בסיס כל 5 ימים כך שחבילה בעצם מספיקה לי ל- 50 יום. קניתי 6 חבילות ואז לא שילמתי משלוח (יצא מעל 100$) וככה יש לי את זה לשנה שלמה. זה לא זול (כמו כל ציוד הסטומה) אבל עבורי עקב בעית הדליפות שלי זה פשוט הכרחי לאיכות חיים נורמלית. אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות.

08/05/2011 | 15:13 | מאת: ממיר

היי יעל ראשית אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב עזרת לי מאוד עם המידע ואני אקדם את הרכישה לגבי הגודל של המדבקה - נעים מאוד אני בת 36 עם קוטר 40 - סטומה קטנה בגוף גדול חחחחחחחחחחחח אבל בכל זאת אני חושבת שעדיף להזמין את המדבקה הגדולה יותר כאשר קוטר פנימי זה 45 אז נראה לי די טוב אלה אם כן את חושבת שכדי שיהיה צמוד לפתח ואז זה סיפור אחר מיליון תודות על העזרה ממיר

מנהלי פורום סטומה - תמיכה