לזואי או הודיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/05/2013 | 07:28 | מאת: פטל

אפשר, בבקשה, לקבל את מס' הטלפון או את המייל של זואי לקבלת כמה עצות? תודה....

12/05/2013 | 17:40 | מאת: הודיה

פטל, לצערי, משהו בתיבת המייל שלי השתבש וכל התוכן שם נמחק, כולל כל אנשיי הקשר שהיו לי שם :( זואי, יש לך את המייל שלי, שלחי לי בבקשה מייל כדי שאקבל שוב את הכתובת שלך. פטל, אני לא רוצה לרשום את המייל שלי כאן. שלחי בבקשה הודעה (תגובה להודעה זו) עם כתובת המייל שלך בשורת הפרטים מתחת למחבר ההודעה. אף אחד לא יוכל לראות את המייל מלבד יעל ואני, ובתקווה שזואי תראה את ההודעה בהקדם ותשלח לי מייל, אוכל לקשר ביניכן.

פשוט שכחתי להיכנס עם הסיסמא

13/05/2013 | 11:13 | מאת: זואי

שתהיה לך לתת למי שמבקש.

12/05/2013 | 19:15 | מאת: רן

את יכולה להתקשר אלי, יש לי את הטלפון שלה :) המספר שלי הוא 054-2229244.

14/05/2013 | 14:03 | מאת: פטל

התקשרתי - יכול להיות שאתה כבר בחו"ל? או שאכלת מלא מאכלי חלב לפני שבועות ואתה לא יכול לזוז?

13/05/2013 | 11:11 | מאת: זואי

והודיה.. גם לי נעלם המייל שלך!! מוזר. גם אני אשלח לך הודעה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה