מודיע בשמחה על סגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

11/05/2013 | 19:01 | מאת: דוד

זהו חברים הסיוט שהתחיל לפני חצי שנה כתוצעה מחור במעי בעקבות בדיקת קולונוסקופיה נגמר לפני שבועיים. שכבתי בבית החולים עשרה ימים עד שהייתה היציאה הראשונה שלי,מייד אחריה שוחררתי לביתי. נכון זה שורף כל פעם ביציאה נכון התפרים עדיין נמצאים מציקים וכואבים עד שיורידו אותם,אבל אין כמו ההרגשה להיות ללא סטומה המחוברת לבטן. מאחל לכולכם את ההרגשה הזו ורק בריאות לכולם.

12/05/2013 | 14:50 | מאת: רן

מזל טוב! שמח שאתה אחרי זה. תרגיש טוב :) לחלקנו כמוני הסטומה היא קבועה ואין אפשרות לעבור סגירה - אבל בינינו, בין הגזירות הכלכליות, הגרעין האיראני, מחירי הדירות, מחירי הדלק, הפקקים בבוקר, המלחמה בסוריה... למי יש זמן בכלל לחשוב על זה :)

שמחה מאוד לשמוע!! זה ממש עצוב לי לשמוע שהיית צריך לעבור את כל זה רק בגלל פאשלה במהלך בדיקת קולונוסקופיה שגרתית. בשביל אדם כמוך זו ממש טראומה ואני מבינה את זה. דודה שלי עברה קולונוסקופיה לפני כשנה (בגלל המלצה של רופא המשפחה, פשוט בגלל שהגיע הזמן מבחינת הגיל) וגם לה הרופאה שביצעה את הבדיקה ניקבה בטעות את המעי וגרמה לפרפורציה :( למזלה זה לא הסתיים בסטומה זמנית והבעייה נפתרה בקלות יותר, אבל זהו סיבוך ברמה של סכנת חיים. אז שוב, אני מאוד שמחה בשבילך ומאחלת רק בריאות מעתה והלאה.

13/05/2013 | 12:34 | מאת: זואי

שיהיה בהצלחה ובבריאות.

28/10/2020 | 23:55 | מאת: Tami

בקרוב אצלינו בהצלחה בהמשך

מנהלי פורום סטומה - תמיכה