לא היה דיבור על מפגש/טיול?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/05/2013 | 14:29 | מאת: טלטול

05/05/2013 | 18:16 | מאת: רן

היה דיבור על מפגש וגם על טיול :) מה את מציעה?

05/05/2013 | 21:35 | מאת: בובה

אשמח לקחת חלק בארגון ותאום [email protected]

אבל באמת שאני לא יודעת מה כדאי. נו חברה, רן, אתה אלוף ברעיונות! טלטול, בובה, מה בא לכן לעשות? אני, מבחינתי, הייתי מעוניינת דווקא במשהו עם מרכיב ספורטיבי. לא יודעת מה, אולי איזשהו מסלול עם תרמילים בשטח, או כל רעיון אחר שאתם מכירים, כי אני לא ממש בעניינים ולא מכירה הרבה אפשרויות. אז מה שתגידו אני אתכם. וגם אם תחליטו על מפגש בבית קפה, אם זה מה שבא לכם, אני אתכם.

05/05/2013 | 22:32 | מאת: בני

07/05/2013 | 13:34 | מאת: רן

אפשר להפגש אצל מישהו בבית אפשר לארגן טיול - דיברנו על טיול אוהלים אם זה מעניין מישהו :) ואפשר לנסוע לכנרת ולהתאמן על לבישת בגדי ים :) מה רוצים?

07/05/2013 | 15:10 | מאת: פטל

אני לא מאמינה שהגיעה עוד עונה ועוד לא עברתי ניתוח סגירה. אני מציעה מפגש שיעשה לכולם שמח בבטן- אצל ההורים שלי במשק. https://www.facebook.com/PetelTov מוזמנים להציץ בפייסבוק שלנו ולראות מה יש. הכי מתאים מפגש אח"הצ לקטיף כולל ארוחת ערב בחורשת פקאנים- אפשר שכל אחד יכין משהו. מבחינת מחיר לקטיף אני אארגן שזה יהיה סימלי יותר- בכל זאת- אנחנו אוכלים וזה יוצא כ"כ מהר... :)

וואלה לגמרי אהבתי את ההצעה של פטל :) נשמע שיכול להיות כיף על איזה סוג של אוכל בא לכם, כלומר מה להביא. מה פירוש מחיר לקטיף...???

מנהלי פורום סטומה - תמיכה