סטומה וכאבים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/05/2013 | 21:30 | מאת: רינת

אחי עבר ניתוח סטומה לפני כשבועיים והוא סובל כאבים חזקים , מטופל בטרמדקס האם אתופן 400 יכול לעזור לו בכאבים אודה על תשובה מהירה תודה וערב טוב

היי רינת, כאבים איפה? איזה מן כאבים..? יש המון סוגים של כאבים הנגרמים מהמון סיבות..... קשה ככה סתם לענות. אנחנו לא רופאים.. למיטב ידיעתי אתופן נחשב לכדור חזק יחסית. אם לא עוזר, הכי טוב להתייעץ עם הכירורג, או כל רופא אחר. החלמה מהירה ובריאות שלמה!!

03/05/2013 | 00:49 | מאת: רינת

תודה רבה הודיה על ההיענות , הכירורג שביצע את הניתוח יצר עמנו קשר חוזר ואמר שהכדור מתאים . תודה רבה שוב

מקווה שההחלמה תהיה מהירה קלה וללא כל סיבוכים!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה