המלצה לכולם!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/05/2013 | 14:34 | מאת: דין

לא משנה באיזה ציוד משתמשים - אני רוצה להמליץ לכם על הספריי מחזק הדבק של הוליסטר (במקום מגבוני הדבקה). עד שגיליתי אותו השתמשתי במגבונים וכל יום הייתי צריך לחזק שוליים. עם הספריי הזה השוליים כמעט ואינם מתרופפים כלל! רק צריך להשתמש בו נכון, להתיז על הבסיס ולא על הגוף ולהמתין 5 דקות לייבוש. הסרה וסילוק שאריות דבק עם הספריי מסיר הדבק של הוליסטר שגם הוא מומלץ.

01/05/2013 | 14:40 | מאת: דין

שוב פתחתי בטעות שרשור חדש במקום תגובה. סליחה על ההטרחה.

01/05/2013 | 15:10 | מאת: ברק

אתה מכין את הבסיס, מרסס את המחזק (על כולו?) ואז שם על הגוף? או שפעם ב... אתה מרסס?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה