פגמים במוצרים?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

30/04/2013 | 16:02 | מאת: אודי

לאחרונה ניתקלתי בכמה שקיות של הוליסטר עם סגירה חלשה מאוד. הם גם שינו את כיוון הקיפול של קצה השקית. שמתם לב?

30/04/2013 | 18:51 | מאת: דין

זכור לי שעלה כאן בפורום עניין של חורים קטנים בשקיות של הוליסטר. והנה המגמה ממשיכה. אני משתמש בטבעות אטימה, מחזק דבק ומסיר דבק של הוליסטר (שהם מצויינים) אך שקיות/בסיסים - קולופלסט. ומרוצה מאוד.

01/05/2013 | 14:06 | מאת: ברק

אני משתמש בטבעות אטימה של הוליסטר, מגבוני הגנה של קונווכר, שקיות ובסיסים של הוליסטר. אני מחליף בסיס כל 3-4 ימים, משתדל כל 3. השוליים של הבסיס מתפרקים לי כבר אחרי יומיים אבל זה לא מאאודדד קריטי בעיקרון. אני גם לא אוהב את הקול אנד לוק שלהם, לא מרגיש שזה בטוח. אבל החיבור שלהם חגורה לשקית מבחינתי הוא הכרחי. דבר שני - אני כל הזמן הולך עם חגורה. ובנוסף שלשום קיבלתי את החגורות של קומפיז שקניתי. שאני הולך איתן כשאני בלימודים או יוצא עם חברים.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה