אילאוסקופיה דרך הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/04/2013 | 14:33 | מאת: דין

היי, מחר אני אמור לעבור בדיקת רקטוסקופיה (של גדם הרקטום) וגם אילאוסקופיה לבדיקת האילאום הסופי של המעי הדק, המתבצעת דרך הסטומה. בקשר לאילאוסקופיה, למיטב זכרוני לא נאמר לי לבצע הכנה באמצעות חומרים מרוקנים. אתמול רציתי לוודא ולא תפסתי אותם בטלפון. יש לכם מושג?

27/04/2013 | 18:27 | מאת: ליאב

כשאני עברתי "סטומה סקופיה" התבקשתי להיות בצום משעות הערב המאוחרות בלילה שלפני. בנוסף קיבלתי כמות של חומר מרוכז, לאחר הוספת המים הכמות הגיעה לכדי 3 ליטר. ראוי לציין שלא שתיתי הכל, ובמהלך הבדיקה הגסטרואנטרולוג אמר שנותרו שאריות של צואה שקצת מקשות על הראות.

28/04/2013 | 01:42 | מאת: דין

האם קיבלת את החומר לשתייה במקום, או שהתבקשת לשתות אותו מראש בבית?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה