שאלה לגבי חגורת סטומה וכנס סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

22/04/2013 | 01:17 | מאת: נטעלי

שלום רב, הייתי שמחה לדעת האם ישנן חגורות ו/או יש למישהו המלצה על חגורת סטומה. אני מחפשת חגורה דקה יחסית.. האם כאשר מעוניינים להשתמש בחגורת סטומה יש להשתמש בשקיות מיוחדות אשר לשם כך או שכל שקית יכולה להתחבר לחגורה? שאלה אחרונה.. - האם אמור להתקיים כנס סטומה בקרוב? תודה רבה לכל החברים אנחנו חדשים בנושא..

22/04/2013 | 10:26 | מאת: ליאב

לכל חברה שמספקת ציוד לסטומה, קיימת גם חגורה שייעודית לאותו סוג של שקית. פשוט תסתכלי בקטלוג הציוד של החברה ממנה את מזמינה ציוד. יש כנס בקרוב. תסתכלי כמה הודעות מטה. ב-29 לחודש, באשדוד.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה