שאלה בנושא שקיות ריקון לסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/04/2013 | 13:06 | מאת: נטעלי

שלום רב אני חדשה בתחום הסטומה ושמחתי לגלות שיש פורום שתומך ועוזר.. אני מחפשת שקיות לריקון הסטומה כלומר אותן שקיות כמו מחלקים בבתי החולים שאליהן מרוקנים את תכולת הסטומה וזורקים אותן לפח. אשמח לו תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה

21/04/2013 | 15:59 | מאת: בני

אם את משתמשת במוצרי הוליסטר יש בכל חבילת שקיות סטומה גם שקיות לריקון לאשפה בצבע חום כהה.אפשר גם להזמין מחברת קונבטק שקיות כאלו זה מופיע בעלון המוצרים שלהם אין לי כרגע את המק"ט

22/04/2013 | 00:43 | מאת: נטעלי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה