מבקש המלצה לחגורות סטומה איכותיות ,והיכן לרכוש ?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/04/2013 | 13:38 | מאת: אבי

מבקש המלצה לחנות שמוכרת חגורות סטומה איכותיות,תפירה לפי מידה ושהחגורה תהייה איכותית ונוחה,ככה שתחזיק מעמד כמה שנים,ושניתן יהיה לכבס אותה. ובכלל המלצות ,על סוגי חגורה(אבזור כגון מגן כיס ? ןמה עוד ?) רכשתי במעמד הניתוח חגורה שהחזיקה 6 חודשים,כעת המוכר אמר לי שניתן לרכוש חגורה בהזמנה אישית לפי מידה (בחנות בבית בחולים איכילוב ) אם אפשר לקבל המלצה לדעת מה יש בשוק ומה עדיף,מה לבקש שיהיה בחגורה,כי אין לי מושג. עלי לציין שיש לאבא שלי כרס,אם זה חשוב.

18/04/2013 | 00:04 | מאת: דין

האם לא די בחגורות שמסופקות (בחינם) על ידי החברות לציוד סטומה (קולופלסט, קונווטק והוליסטר), דרך קופת החולים? אולי זו שקיבלתם לאחר הניתוח לא אידאלית. אני למשל יודע שהחגורה של קונווטק אלסטית יותר מזו של קולופלסט, כך שייתכן שאחת מתאימה יותר מרעותה.

18/04/2013 | 22:51 | מאת: טל

תפנה ליוני ממדיבסט, תקבל שם את הטוב ביותר מכל הבחינות. לא זול אבל שווה ביותר. 5463128-03

19/04/2013 | 15:29 | מאת: אבי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה