הודעה לברק (:

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

11/04/2013 | 01:21 | מאת: להלהלה

ראיתי בדיליי את ההודעה שלך וחשבתי שעדיף כבר לפתוח הודעה חדשה כדי שתראה (: קודם כל תודה על ההתעניינות... את הניתוח עוד לא עברתי אבל סוף סוף מדברים על זה באמת ברצינות ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה יצא לפועל בחודש חודשיים הקרובים העובדה שלקח לי הרבה זמן לראות את ההודעה שלך מעידה רק על טוב- אני מאוד עסוקה בחיים והסטומה לא כל כך מעסיקה אותי בחיי היום יום כמו פעם. התקבלתי לאוניברסיטה, יש עבודה ויש אפילו זוגיות חדשה כבר כמה חודשים... לפני כמה שבועות הייתי בבריכה וג'קוזי עם חברות! עבר בהצלחה רבה. יחד עם זאת, וכמה שטוב לי, אין לי ספק שאני רוצה לסגור את הסטומה... בנוגע לזה אין התלבטות

בהצלחה להלהלה!!! :):)

11/04/2013 | 20:47 | מאת: ברק

לדעתי בסופו של דבר אני אהיה פחדן ולא אחזיר את הסטומה. הדבר היחיד שמפריע לי איתה (מלבד זה שאני שם שעון מעורר בלילה כל 3 שעות בערך לראות שהכל בסדר) הוא החיצוניות. קניתי עכשיו כמה דברים של חברת COMFIZZ לבריכה וכדומה. אולי זה יעזור בפן הזה. תעדכני! :) וכמובן בהצלחה! בהכל! גם באונ'. בעיקרון אני התחלתי את הלימודים שלי באונ' עם הקרוהן הפעיל אז קיבלתי בלי שום בעיה תוספת זמן, אבל אני בטוח ב-100 אחוז שגם עם הסטומה לא יעשו לך שום שום שום בעיות. בלי "איבחונים" או דברים כאלו. אז זה טוב. גם אם את לא באמת צריכה.

13/04/2013 | 17:43 | מאת: בובה

13/04/2013 | 17:44 | מאת: בובה

אשמח לשוחח אית ההודעה להלהלה אשמח שתכתבי לי את המייל ונוכל לשוחח.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה