להקים משפחה והכיר בת זוג

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

04/04/2013 | 17:25 | מאת: בחור רווק

בחור נחמד בעל סטומה מחפש להכיר אשה או בחורה בעלת סטומה לחיים משותפים אם את מעוניינת אנא צרי קשר

05/04/2013 | 22:46 | מאת: דין

רק הגיג קטן שעלה בי: סטומה אינה פגם, דופי, ליקוי, משהו שהופך אותך לפחות "שווה", ושבגינו יש לחפש כברירת מחדל אישה שגם לה יש סטומה... אולי הניסיון שלך הוא אחר, אבל אני חושב ששקית על הבטן היא לא מה שיבריח מישהי שבעיניה תמצא חן.

06/04/2013 | 09:45 | מאת: פטל

פשוט תהיה עצמך. אני מבינה את הרעיון שביחד יכול להיות יותר קל. ממליצה לך פשוט להיות עצמך- צא עם מי שתצא וכשיגיע הזמן לספר, תספר. (תתפלא, אולי, במקרה שלי זה עוד לא הבריח אך אחד-אפילו בהתראה קצרה של לפני סקס :) ועוד רעיון, עם בכל זאת אתה רוצה סטומאית :), תן גיל, תחביבים, משהו- בכל מקרה בנות נוטות לבחור לפי דברים כאלה ולא לפי (הגודל או)הסטומה...

06/04/2013 | 21:23 | מאת: אודי

חשבון הבנק או מחיר הרכב?

09/04/2013 | 22:38 | מאת: בובה

הכל נפל עלי כמעט ביום בהיר ואני כולי בושה להתמודד עם העולם הגברי האכזרי המתייג והשובינסטי:-) בחוץ אולי איי פעם אכיר משהו לא שיפוטי אמיתי שמאמין בחברות וזוגיות ויכול לקבל גם משהיא שכמעט מושלמת מבחינה תיפקודית:-()

מנהלי פורום סטומה - תמיכה