ברכות להעלת הפורום ובהצלחה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/04/2011 | 13:00 | מאת: איתמר

10/04/2011 | 13:28 | מאת: איתמר

כמה מילים על עצמי. בעל סטומה (איליאוסטומי) כ 5 שנים בעקבות סרטן ברקטום אחרי הרבה שנים עם קוליטיס. היום אני יכול להגיד שהסטומה מאפשרת לי חיים רגילים כמעט לחלוטין ואני חי היום באיכות חיים הרבה יותר טובה ממה שהייתי לפני כן. אוכל הכל ועושה פעילות ספורטיבית כולל טיולים למטיבי לכת. אשמח לעזור למי שירצה. ושוב פעם יישר כוח על הפורום איתמר

כיף לשמוע על עוד אנשים שהסטומה לא עוצרת אותם בחיים, אלא להיפך, עוזרת להם לחיות את החיים במלואם. עזרתך והשתתפותך בפורום מבורכת.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה